Σινεμά στο σπίτι

Σινεμά στο σπίτι

   Η Sony σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις τις αγαπημένες σου ταινίες σαν να βρίσκεσαι στον κινηματογράφο. Η νέα τεχνολογία 4K HDR προσφέρει υψηλότερη αντίθεση, περισσότερη λεπτομέρεια και ζωντανά χρώματα, και καθιστά την εικόνα πιο ρεαλιστική και επιβλητική από ποτέ.

  Επίσης οι 4K Home Cinema βιντεοπροβολείς της Sony περιλαμβάνουν μοναδικές λειτουργίες όπως η HDR contrast function και η TRILUMINOUS™ Display technology που εγγυώνται την τέλεια ποιότητα εικόνας, ενώ με το Sony Digital Cinema μπορείς να δεις τις αγαπημένες σου ταινίες και σε 3D. Κάθε βιντεοπροβολέας διαθέτει και έξυπνη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας χωρίς να κάνει οικονομία στα χαρακτηριστικά του.

   Παράλληλα με την τέλεια εικόνα, ο ήχος βρίσκεται σε αντίστοιχα υψηλό επίπεδο με κατάλληλα ηχεία και soundbars κατανεμημένα στον χώρο. Όπως σε όλες μας τις λύσεις, εμείς φροντίζουμε για την σωστή εγκατάσταση, λειτουργία του εξοπλισμού και την εξασφάλιση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος

  Ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, μπορείτε να αισθάνεστε ασφάλεια και σιγουριά για τα προϊόντα Sony που έχετε αποκτήσει, αφού συνοδεύονται από την Prime Support 3ετή εγγύηση, με δυνατότητα επέκτασης στα 5 έτη, και δυνατότητα άμεσης αντικατάστασης χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση.

 

 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

 

Μόνιτρος- Τεχνολογική Συστημάτων
Βιντεοπροβολείς - Τεχνολογική Συστημάτων
Συστήματα ήχου - Τεχνολογική Συστημάτων
Sony logo

 

Τεχνολογική Συστημάτων Α.Ε.

Πιστοποιημένη κατά ISO

Ακολουθήστε μας

Technologia twitterTechnologia facebookTechnologia youtubeTechnologia linkedin