Ρεσεψιόν και κοινόχρηστοι χώροι

Χώροι υποδοχής και φιλοξενίας επισκεπτών

Υποδεχτείτε τους επισκέπτες σας με τον τρόπο που τους αξίζει, ενώ συγχρόνως εξοικονομείτε χρόνο και χρήματα, με τη λύση που προσφέρει το TEOS Reception.

Το TEOS Reception επιτρέπει στους επισκέπτες σας να κάνουν check in και check out, γρήγορα και εύκολα, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιεί, με μήνυμα, τον οικοδεσπότη ότι ο επισκέπτης του έχει φτάσει. Επιπλέον, εξασφαλίζει την ασφάλεια της επιχείρησής σας καθώς όλες οι επισκέψεις καταγράφονται στα αρχεία σας και μπορείτε, μέσω του TEOS Manage, να τα ελέγχετε ανά πάσα στιγμή από το γραφείο σας.

Ο έλεγχος που σας προσφέρει το TEOS Manage είναι πολύπλευρος αλλά όχι πολύπλοκος, καθώς μέσω της εφαρμογής μπορείτε να ανοιγοκλείνετε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές, να επιλέγετε το περιεχόμενο που θα προβληθεί και να το αλλάζετε σε πραγματικό χρόνο.

Τοποθετήστε στον χώρο υποδοχής και στους κοινόχρηστους χώρους τα νέα 4K Sony Professional Monitors με λειτουργία 24/7 (43”- 100”) και προβάλλετε διαφημιστικό περιεχόμενο (Digital Signage) σχετικό με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Ταυτόχρονα, διευκολύνετε τους επισκέπτες σας προβάλλοντας οδηγίες σχετικές με τις εγκαταστάσεις του κτηρίου.

Όλα τα παραπάνω συνοδεύονται από την ποιότητα και την αξιοπιστία της Sony, τόσο ως προς τον τεχνικό εξοπλισμό όσο και στο λογισμικό.

Η εγκατάσταση της παραπάνω λύσης προσφέρει πέρα από λειτουργικότητα, αισθητική στον χώρο καθώς δεν υπάρχουν περιττά καλώδια και ογκώδεις βάσεις στήριξης.

 

 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

 

Μόνιτρος- Τεχνολογική Συστημάτων
Βιντεοπροβολείς - Τεχνολογική Συστημάτων
Συστήματα ήχου - Τεχνολογική Συστημάτων
Sony logo

 

Τεχνολογική Συστημάτων Α.Ε.

Πιστοποιημένη κατά ISO

Ακολουθήστε μας

Technologia twitterTechnologia facebookTechnologia youtubeTechnologia linkedin