Τηλεδιάσκεψη

Τηλεδιάσκεψη

Ενισχύστε περαιτέρω τις συνεδριάσεις σας με τα νέα Sony Video Conference, μοιράζοντας εύκολα παρουσιάσεις και Full HD βίντεο, με υψηλής ποιότητας ήχο (echo canceling), σε πολλαπλές τοποθεσίες μέσω συνδέσεων δικτύου IP ή ISDN.

Η τεχνολογία echo canceling της Sony έχει αναπτυχθεί τόσο που κατάφερε να προσαρμόσει σωστά τα επίπεδα ήχου ανάλογα με το περιβάλλον εγκατάστασης και την απόσταση από το σύστημα. Με αυτές τις δυνατότητες εξασφαλίζεται άνετη επικοινωνία ακόμα και αν μιλάτε από απόσταση από το μικρόφωνο.

Επιπλέον, με την τεχνολογία Intelligent QoS, οι νέες κάμερες των Sony Video Conference διατηρούν σταθερή ροή βίντεο και υψηλή ποιότητα εικόνας, προσαρμόζοντας τις 3 παρακάτω μεθόδους:

  • Adaptive FEC (Forward Error Correction)
  • Real-time ARQ (Automatic Repeat reQuest)
  • ARC (Adaptive Rate Control)

Πλέον οι αποστάσεις δεν αποτελούν πρόβλημα, καθώς με τα Video Conference της Sony μπορείτε να ξεκινήσετε τηλεδιασκέψεις υψηλής ποιότητας με PTZ κάμερες ή να παρακολουθήσετε μαθήματα εξ’αποστάσεως, οπουδήποτε υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης δικτύου. Μπορείτε ακόμη, να τα καταγράφετε όλα σε USB stick.

Όλα τα παραπάνω συνοδεύονται από την ποιότητα και την αξιοπιστία της Sony τόσο στο κομμάτι του τεχνικού εξοπλισμού όσο και στο κομμάτι του λογισμικού.

Η εγκατάσταση της παραπάνω λύσης προσφέρει πέρα από λειτουργικότητα, αισθητική στον χώρο καθώς δεν υπάρχουν περιττά καλώδια και μεγάλες βάσεις στήριξης.

 

 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

 

Μόνιτρος- Τεχνολογική Συστημάτων
Βιντεοπροβολείς - Τεχνολογική Συστημάτων
Συστήματα ήχου - Τεχνολογική Συστημάτων
Sony logo

 

Τεχνολογική Συστημάτων Α.Ε.

Πιστοποιημένη κατά ISO

Ακολουθήστε μας

Technologia twitterTechnologia facebookTechnologia youtubeTechnologia linkedin