Μοναδική εικόνα

Μοναδική εικόνα

   Οι Sony Bravia profesional οθόνες , πέρα από την αξεπέραστη εικόνα με ανάλυση 4Κ, υψηλή αντίθεση και πλούσια χρώματα, διαθέτουν λειτουργία 24/7 με μεγέθη από 43” μέχρι 100” και λειτουργικό Android με πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές μέσω του Google Store.

  Συνοδεύονται από τις TEOS εφαρμογές της Sony προσφέροντας στον χρήστη πληθώρα δυνατοτήτων ανάλογα με την έκδοση που διαθέτει. Ενδεικτικά, το TEOS Reception. επιτρέπει στους επισκέπτες σας να κάνουν check in και check out, γρήγορα και εύκολα, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιεί, με μήνυμα, τον οικοδεσπότη ότι ο επισκέπτης του έχει φτάσει. Επιπλέον, εξασφαλίζετε την ασφάλεια της επιχείρησής σας καθώς όλες οι επισκέψεις καταγράφονται στα αρχεία σας και μπορείτε, μέσω του TEOS Manage , να τα ελέγχετε όλα από το γραφείο σας.

   Ο έλεγχος που σας προσφέρει το TEOS Manage είναι πολύπλευρος αλλά όχι πολύπλοκος, καθώς μέσω της εφαρμογής μπορείτε να ανοιγοκλείνετε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές, να επιλέγετε το περιεχόμενο που θα προβληθεί και να το αλλάζετε σε πραγματικό χρόνο.

   Επιπλέον εργαλείο αποτελεί το TEOS book που χρησιμοποιείται στην οργάνωση της διαθεσιμότητας των αιθουσών σας. Μέσα από την εφαρμογή βλέπετε τις ώρες που είναι διαθέσιμη κάθε αίθουσα και πραγματοποιείτε την κράτηση για την ημέρα και την ώρα που επιθυμείτε. Η κράτηση αυτή ενημερώνει αυτόματα το ημερολόγιο των αιθουσών και η επιλεχθείσα αίθουσα δεν θα είναι πια διαθέσιμη

 

 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

 

Μόνιτρος- Τεχνολογική Συστημάτων
Βιντεοπροβολείς - Τεχνολογική Συστημάτων
Συστήματα ήχου - Τεχνολογική Συστημάτων
Sony logo

 

Τεχνολογική Συστημάτων Α.Ε.

Πιστοποιημένη κατά ISO

Ακολουθήστε μας

Technologia twitterTechnologia facebookTechnologia youtubeTechnologia linkedin