Ιδανική παρουσίαση

Ιδανική παρουσίαση

  Εμπιστευτείτε την Sony για παρουσιάσεις πιο συναρπαστικές με τους νέους laser βιντεοπροβολείς , οι οποίοι σας προσφέρουν πεντακάθαρες, φωτεινές εικόνες.

  Στη σειρά lazer Z της SONY χρησιμοποιείται η τεχνολογία 3LCD BrightEra η οποία εξασφαλίζει φωτεινές εικόνες με ζωντανή, φυσική αναπαραγωγή χρωμάτων για 20.000 ώρες λειτουργίας.Η τεχνολογία laser της sony μειώνει το κόστος λειτουργίας κατά τη διάρκεια ζωής του βιντεοπροβολέα, σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς, καθώς δεν χρειάζεται αλλαγή λάμπας και η συντήρηση γίνεται αυτόματα.

  Με δυνατότητα τοποθέτησης 360° και με HDBaseT συνδεσιμότητα, μπορείτε να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία εγκατάστασης και συνδεσιμότητα με ψηφιακή μετάδοση βίντεο υψηλής ευκρίνειας, ήχου και ελέγχου μέσω ενός μόνο καλωδίου Ethernet. Ταυτόχρονα, η δυνατότητα instant on/off, που σας προσφέρουν οι Sony Laser βιντεοπροβολείς, μειώνει δραματικά τον χρόνο προθέρμανσης μετά την ενεργοποίηση ώστε να ξεκινάτε αμέσως τις παρουσιάσεις σας

  Τέλος, η νέα λειτουργία Picture Mode, στους Sony Laser βιντεοπροβολείς, εξασφαλίζει εικόνες με εξαιρετική εμφάνιση σε οποιεσδήποτε συνθήκες παρουσίασης. Επιλέξτε Standard, Dynamic, Brightness προτεραιότητα ή Multi-Screen Mode για βελτιστοποιημένη ποιότητα εικόνας, από οποιαδήποτε πηγή και σε οποιοδήποτε χώρο. Σε συνδυασμό με το ενσωματωμένο Image Warping, μπορείτε να προβάλλετε ακόμη και σε κυρτές επιφάνειες, καθώς με το τηλεχειριστήριο μπορείτε άνετα να ρυθμίζετε τις γωνίες.

 

 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

 

Μόνιτρος- Τεχνολογική Συστημάτων
Βιντεοπροβολείς - Τεχνολογική Συστημάτων
Συστήματα ήχου - Τεχνολογική Συστημάτων
Sony logo

 

Τεχνολογική Συστημάτων Α.Ε.

Πιστοποιημένη κατά ISO

Ακολουθήστε μας

Technologia twitterTechnologia facebookTechnologia youtubeTechnologia linkedin