Αίθουσες συνεδριάσεων

Αίθουσες συνεδριάσεων

  Κάνετε τις συνεδριάσεις σας πιο αποδοτικές με τις λύσεις που προσφέρει το TEOS Manage της Sony, μέσω του οποίου ενισχύεται η συνεργασία και το επίπεδο παραγωγικότητας της ομάδας σας. Με το πάτημα ενός κουμπιού συνδέονται ασύρματα μέχρι και 4 διαφορετικές ομάδες ατόμων, οι οποίες, εκτός από το να παρακολουθούν τη συνεδρίαση, έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά προβάλλοντας περιεχόμενο από τον υπολογιστή ή το κινητό τους, σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, μπορούν να ‘πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους' και να καθορίσουν αυτοί την ροή της παρουσίασης.

  Ο έλεγχος που σας προσφέρει το TEOS Manage είναι πολύπλευρος αλλά όχι πολύπλοκος, καθώς μέσω της εφαρμογής μπορείτε να ανοιγοκλείνετε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές, να επιλέγετε το περιεχόμενο που θα προβληθεί και να το αλλάζετε σε πραγματικό χρόνο.

  Επιπλέον εργαλείο αποτελεί το TEOS Book που χρησιμοποιείται στην οργάνωση της διαθεσιμότητας των αιθουσών σας. Μέσα από την εφαρμογή βλέπετε τις ώρες που είναι διαθέσιμη κάθε αίθουσα και πραγματοποιείτε την κράτηση για την ημέρα και την ώρα που επιθυμείτε. Η κράτηση αυτή ενημερώνει αυτόματα το ημερολόγιο των αιθουσών και η επιλεχθείσα αίθουσα δεν θα είναι πια διαθέσιμη.

  Τοποθετήστε στις αίθουσες τα νέα 4K Sony Professional Monitors με λειτουργία 24/7 (43”- 100”) και προβάλλετε δεδομένα και βίντεο.

  Όλα τα παραπάνω συνοδεύονται από την ποιότητα και την αξιοπιστία της Sony, τόσο ως προς τον τεχνικό εξοπλισμό όσο και στο λογισμικό.

  Η εγκατάσταση της παραπάνω λύσης προσφέρει πέρα από λειτουργικότητα, αισθητική στον χώρο καθώς δεν υπάρχουν περιττά καλώδια και ογκώδεις βάσεις στήριξης.

 

 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

 

Μόνιτρος- Τεχνολογική Συστημάτων
Βιντεοπροβολείς - Τεχνολογική Συστημάτων
Συστήματα ήχου - Τεχνολογική Συστημάτων
Sony logo

 

Τεχνολογική Συστημάτων Α.Ε.

Πιστοποιημένη κατά ISO

Ακολουθήστε μας

Technologia twitterTechnologia facebookTechnologia youtubeTechnologia linkedin