Μάθηση χωρίς Ορια

Μάθηση χωρίς όρια

   Το Vision Exchange της Sony δημιουργεί ένα συναρπαστικό περιβάλλον για τους διδάσκοντες και τους διδασκόμενους, με αποτέλεσμα να μαθαίνουν, να συνεργάζονται και να αναπτύσσουν ιδέες, πιο εύκολα από ποτέ. Αυτή η συνολική λύση ενεργητικής μάθησης είναι ιδανική τόσο για πανεπιστήμια και κολέγια τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, όσο και για εταιρικές αίθουσες συνεδριάσεων και εκπαιδεύσεων.

   Η νέα ιδέα BYOD (bring your own device) του Sony Vision Exchange δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να φέρουν τις δικές τους συσκευές (tablet, laptop, κινητό) στην τάξη, να δημιουργούν περιεχόμενο και να το μοιράζονται με τα άλλα μέλη της ομάδας τους, τις άλλες ομάδες ή τον καθηγητή τους. Ο καθηγητής στη συνέχεια μπορεί να σχολιάσει στο περιεχόμενο από τη συσκευή του, να κάνει screenshot και να το μοιράσει σε όλους τους μαθητές του.

  Με λίγα λόγια, το Vision Exchange της Sony μετατρέπει την παραδοσιακή εκπαίδευση «μιας κατεύθυνσης» σε διαδραστική μάθηση, παρέχοντας μια δυναμική και ευέλικτη λύση για κάθε χώρο διδασκαλίας ή εκπαίδευσης.

  Αναπόσπαστο κομμάτι του περιβάλλοντος μάθησης αποτελούν οι Sony Bravia οθόνες, οι οποίες πέρα από την αξεπέραστη εικόνα με ανάλυση 4Κ, την υψηλή αντίθεση και τα πλούσια χρώματα, διαθέτουν λειτουργία 24/7 με μεγέθη από 43” μέχρι 100”, ενώ διαθέτουν λειτουργικό Android με πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές μέσω του Google Store. Συνοδεύονται από τις TEOS εφαρμογές της Sony προσφέροντας στον χρήστη πληθώρα δυνατοτήτων ανάλογα με την έκδοση που διαθέτει.

 

 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

 

Μόνιτρος- Τεχνολογική Συστημάτων
Βιντεοπροβολείς - Τεχνολογική Συστημάτων
Συστήματα ήχου - Τεχνολογική Συστημάτων
Sony logo

 

Τεχνολογική Συστημάτων Α.Ε.

Πιστοποιημένη κατά ISO

Ακολουθήστε μας

Technologia twitterTechnologia facebookTechnologia youtubeTechnologia linkedin