Εκπαίδευση απο Απόσταση

Εκπαίδευση απο απόσταση

Οι λύσεις που προσφέρουμε για τις διαλέξεις και την εξ’αποστάσεως εκμάθηση επιτρέπουν στα σχολεία, τα κολλέγια και τα πανεπιστήμια να καταγράφουν, να μεταδίδουν και να μοιράζονται περιεχόμενο και βίντεο υψηλής ανάλυσης δημιουργώντας ακόμα πιο συναρπαστική την εκμάθηση για τους μαθητές και τους καθηγητές.

Πλέον οι αποστάσεις δεν αποτελούν πρόβλημα, καθώς με τα Video Conference και τις PTZ κάμερες της Sony μπορείτε να καταγράψετε τα μαθήματα και οι μαθητές να τα παρακολουθήσουν εξ’αποστάσεως, οπουδήποτε υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης δικτύου. Οι καθηγητές θα μπορούν εύκολα να καταγράφουν σε Full HD βίντεο τις διαλέξεις τους και να τις μοιράζουν, με υψηλής ποιότητας ήχο (echo cancelling), σε πολλαπλές τοποθεσίες μέσω συνδέσεων δικτύου IP ή ISDN.

Εναλλακτική αυτοματοποιημένη και ολοκληρωμένη λύση είναι το Ubicast, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε εκπαιδευτικά βίντεο και να κάνετε μετάδοση μέσω webcast. Το Ubicast χειρίζεται κάθε φάση παραγωγής και προβολής των βίντεο, από την εγγραφή και την επεξεργασία μέχρι τη δημοσίευση και τη διαχείριση τους από τους χρήστες, με αποτέλεσμα να μειώσει το κόστος και την πολυπλοκότητα της δημιουργίας βίντεο υψηλής ποιότητας.

Ακόμη, το Ubicast σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε περισσότερο εμπνευσμένο το περιεχόμενο των πολυμέσων σας με τη προσθήκη διαδραστικών στοιχείων (σχόλια, links, quizzes) και μηχανής αναζήτησης για να μπορούν οι μαθητές να βρίσκουν πιο εύκολα συγκεκριμένες πληροφορίες.

 

 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

 

Μόνιτρος- Τεχνολογική Συστημάτων
Βιντεοπροβολείς - Τεχνολογική Συστημάτων
Συστήματα ήχου - Τεχνολογική Συστημάτων
Sony logo

 

Τεχνολογική Συστημάτων Α.Ε.

Πιστοποιημένη κατά ISO

Ακολουθήστε μας

Technologia twitterTechnologia facebookTechnologia youtubeTechnologia linkedin